Loft&Siel


Mirjam Rombouts-Overbeek

Regio's:
Groningen, Gelderland, Friesland, Flevoland
Vakgebieden:
ziekteverzuim, studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze
Certificaten:
NOLOC

Wie is Mirjam Rombouts?

Mirjam Rombouts is de drijvende kracht achter Loft&Siel. Zij is opgeleid als pedagoog aan de Rijksuniversiteit te Utrecht en heeft inmiddels ongeveer 25 jaar prachtige jaren ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen in (loopbaan)ontwikkelingstrajecten. In de loop de jaren heeft zij diverse post-academische en HBO vervolgopleidingen gedaan op het gebied van mens en werk: o.a. loopbaanadvies, stress-en burnoutbegeleiding en psychotraumabegeleiding.

Het logo van Loft&Siel is een kleurrijk netwerk.

Mirjam: “Het staat voor ons allen, ieder met zijn/haar eigen kleur en unieke talenten. In verbinding en van betekenis in het grote geheel. Ik geloof dat leven en werken vanuit bezieling een mens gelukkig maakt. In de huidige kantelende samenleving biedt juist dát kansen. Dit is dé tijd om te gaan staan voor je talent en drijfveren en de wereld daarmee wat mooier te maken!

Mijn missie in mijn vak: Jou bewust laten worden (van je eigen talent, kracht en missie), loslaten wat belemmert , keuzes maken, je verbinden met gelijkgestemden (inspirerende netwerken) en doen: jouw missie in de wereld zetten. Ik geef je de tools in handen in dit proces in je kracht te blijven staan en regie te houden. Dat maakt dat je vanuit authenticiteit en met héél veel plezier je doelen bereikt!

Kan ik iets voor jou/u betekenen, dan hoor ik dat graag!
[stuur een e-mail]

Mirjam Rombouts is Register Loopbaanprofessional CMI-B/Noloc
(kwaliteitskeurmerk voor Loopbaanprofessionals)

Neem contact op met de coach