Impuls


Esther Esselbrugge

Regio's:
Overijssel, Drenthe
Vakgebieden:
sollicitatietraining, psychologisch advies, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze

Ik werk sinds 2005 zelfstandig als coach & adviseur vanuit mijn bureau voor persoonlijke groei Impuls.

Ik doe niets liever dan mensen begeleiden en inspireren in hun persoonlijke groeiproces. Het doet iedere keer weer iets met me als ik zie dat het zelfvertrouwen en plezier van mijn cliŽnt groeit. De power of de rust die dan zichtbaar en voelbaar wordt, daar geniet ik van.

Ik ben me bewust geworden van mijn talenten en zet die met trots in daar waar ik de gelegenheid zie. Dat levert mij ťn mijn omgeving succes en plezier op. Ik gun anderen dat zij dat ook kunnen brengen. En dus deel ik mijn ervaring en kennis graag met anderen middels de verschillende coachingstrajecten die ik heb ontwikkeld.

Voordat ik Impuls oprichtte, heb ik gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en commerciŽle en leidinggevende functies bekleed in de uitzendbranche en bij Achmea Zorg. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in het motiveren en begeleiden van mensen bij het uitvoeren van hun werk. Mijn interesse en aanleg om mensen in beweging te krijgen en te laten groeien heb ik geprofessionaliseerd door diverse studies op het vlak van persoonlijke effectiviteit te volgen.

Neem contact op met de coach