E-Commercemanager

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Je gaat aan het werk binnen een middel- of groot bedrijf f je zet je eigen merk op. Je bent tijdens je werk bezig met vernieuwing, je leidt veel projecten op het gebied van e-commerce en ontwikkel je (online) marketinguitingen. Dit doe je ter verbetering van de verkoop van producten en/of diensten. Samen met je team zet jij trends om in marketing middelen die de verkoop bevorderen!

Opleidingsinhoud

Je gaat jezelf onderdompelen in de online wereld, zo leer je de basis van onder andere online sales, marketing en e-commerce. Je leert hoe deze drie elkaar versterken en hoe je de klant kunt overtuigen. Je maakt kennis met de klantbelevingsreis, nieuwe media en projectmanagement. Daarnaast leer je ook hoe je gegeven data kunt analyseren en kunt omzetten in verbeteringen.
Naast de verdieping in de online wereld, krijg je aan aantal basisvakken. Nederlands, Engels en rekenen zijn daar onderdeel van.

Kosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school.

  • Voltijd BOL:
Voor het studiejaar 2018/2019 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op 1.155,00 Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met DUO.

  • BBL en Deeltijd BOL:
Volg je een assistent- of basisberoepsopleiding (niveau 1 en 2), dan is het cursusgeld voor 2018/2019 240,00. Volg je een vak-, middenkader- of specialistenopleiding (niveau 3 en 4) dan is dit 582,00.

Verder leren

Als je je diploma hebt behaald, kun je doorstromen naar een soortgelijke opleiding op hbo niveau.

Beroepseisen: Wat wordt er van je verwacht?

Je bent vindingrijk en weet je weg te vinden in de online wereld. Je bent professioneel en kunt goed leiding geven aan een team. Verder vind jij het een uitdaging om met deadlines te werken!

Gratis informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere instellingen waarvan je informatie wil aanvragen.

Scholen / instellingen

Onderstaand de lijst met instellingen die deze opleiding geven.

 
School / instelling Leerweg
Arnhem - Rijn IJssel BOL BBL
Den Helder - ROC Kop van Noord-Holland BOL BBL
Emmeloord, Sneek, Drachten - ROC Friese Poort BOL BBL

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.