HMC Rotterdam

Keukenmonteur

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als keukenmonteur plaats je keukens en sluit je deze aan. Je voert je werkzaamheden uit op locatie en bent vaak bij mensen thuis. Het is belangrijk te kijken naar hun wensen om je klanten het best mogelijke resultaat te kunnen leveren. Je werkt zelfstandig, maar gaat ook aan de slag binnen teamverband. Technisch heb je alle benodigde vaardigheden en het ruimtelijk inzicht dat nodig is bij het plaatsen van een keuken.

Opleidingsinhoud

Je leert alles over de montage van keukens. Het plaatsen en waar je op moet letten bij het monteren van een keuken. Het werken met diverse apparatuur, machines en gereedschappen wordt toegelicht om jou voor te bereiden op het echte werk. Je leert ook hoe het beste te communiceren is met klanten en hoe je samen met je collega´s aan het werk gaat.

Kosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school.
  • Voltijd BOL:
Voor het studiejaar 2020/2021 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.155,00 Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met DUO.
  • BBL en Deeltijd BOL:
Volg je een assistent- of basisberoepsopleiding (niveau 1 en 2), dan is het cursusgeld voor 2018/2019 € 240,00. Volg je een vak-, middenkader- of specialistenopleiding (niveau 3 en 4) dan is dit € 582,00.

Verder leren

Met deze opleiding kun je doorstromen naar een niveau 3 opleiding.

Beroepseisen: Wat wordt er van je verwacht?

Je bent hardwerkend en hebt een flexibele instelling. Je bent handig en hebt een goed ruimtelijk inzicht. Daarnaast ga je altijd zorgvuldig en resultaat gericht aan het werk en ben je een echte teamplayer. Samenwerken is voor jou geen probleem.

Gratis informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere instellingen waarvan je informatie wil aanvragen.

Scholen / instellingen

Onderstaand de lijst met instellingen die deze opleiding geven.

 
School / instelling Leerweg
Amersfoort - Hoornbeeck College BOL BBL
Amsterdam - HMC Amsterdam BOL BBL
Rotterdam - HMC Rotterdam BOL BBL

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.