Hogeschool Rotterdam

AD Internet of Things

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Het internet groeit hard en is niet meer weg te denken in onze samenleving. Tijdens je werkzaamheden ga jij aan de slag binnen een groeiend werkveld waar smart devices zorgen voor ontwikkeling. Je bent in het werk continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de toepassing hierop in het dagelijkse leven. Je precieze werkzaamheden hangen af van de organisatie bij wie je in dienst gaat. Dit kunnen kleine, maar ook grote organisaties zijn. Als IoT-er hoef je niet perse bij een ICT bedrijf aan de slag te gaan, maar heb je verschillende mogelijkheden als het gaat om sectoren.

Opleidingsinhoud

Tijdens je studie ligt de nadruk het ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Vraagstukken uit de praktijk worden behandeld om zo een goed beeld te krijgen van het toekomstige beroep. Tijdens je opleiding leer je jouw unieke kwaliteiten ontwikkelen en sta je onder begeleiding van een docent. Naar mate de opleiding vordert zal er meer focus komen te liggen op het heft in eigen hand nemen en word je gestimuleerd om zelfstandig aan de slag te gaan.

Kosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld.

Voltijdse opleiding:
Voor het studiejaar 2012-2013 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld

Deeltijd of duale opleiding:
Volg je een deeltijd of duale opleiding dan bedraagt het collegegeld voor het studiejaar 2011/2012 tussen de € 961,00 en de € 1.713,00.Dit bedrag wordt door de instelling vastgesteld.

Het wettelijk collegegeld wordt jaarlijks geïndexeerd.

Vervolgopleiding

Na deze opleiding kun je doorstromen naar een aansluitende masteropleiding aan een universiteit.

Beroepseisen: Wat wordt er van je verwacht?

Het bedenken van slimme, nieuwe oplossingen is voor jou een hobby. Daarnaast heb je een grote affiniteit met de technologie en de huidige ontwikkelingen op dit gebied. Je bent flexibel, hardwerkend en creatief in de technologische oplossingen die je creëert.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.