Hogeschool Rotterdam

Smart Technology (AD)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Met het AD Smart Technology kun jij na je studie aan de slag binnen het werkveld. Je kunt bijvoorbeeld binnen het bedrijfsleven aan het werk, in de vorm van een adviseur. Er zijn vele mogelijkheden. Hierbij gaat het om advies waarbij smart technology en toekomstige ontwikkelingen centraal staan. Je werkt met verschillende computerprogramma’s en krijgt onder andere te maken met verschillende applicaties en machines, die kunnen worden toegepast binnen het bedrijf.

Opleidingsinhoud

Bij het eerste jaar van de opleiding zal de focus liggen op projecten die uitgevoerd worden op de werkplaats en de basiskennis. Hierbij kun je denken aan wiskunde, Nederlands en het vak elektrotechniek. In het tweede jaar wordt de stof verder behandeld en ontwikkel jij je verder op de toepassingsgebieden.

Beroepseisen: Wat wordt er van je verwacht?

Je hebt een affiniteit met computers, de nieuwste ontwikkelingen en je houdt alles wat betreft technologisch innovatie altijd in de gaten. Je hebt een interesse in het ontwikkelen van je kennis op het gebied van techniek, bijvoorbeeld de elektrotechniek. Daarnaast is wiskunde voor jou geen probleem.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.