Hogeschool Tio

Master of Business Administration

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Na je bachelor graag je kennis verdiepen of verbreden? Kies dan voor Tio’s Master of Business Administration (MBA).

Je hebt bij Tio volop mogelijkheden om een master te volgen. In het verlengde van je Tio-opleiding, of in een andere discipline. Je kunt doorstromen vanuit één van de bachelors van Tio en ook instromen met een gelijkwaardig diploma.

Opleidingsinhoud

Een masteropleiding geeft academische verdieping aan je kennis en vaardigheden. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende standpunten. Zo leer je complexe problematiek op te lossen en op een innovatieve manier te denken. Je ontwikkelt een breed en diepgaand inzicht en leert kritisch te kijken. Hiermee vergroot je je kans op een baan en verhoog je bovendien je instapniveau en -salaris. Een masterstudie is dus een investering in de carrière voor een ambitieuze student.

Tio’s Master of Business Administration (MBA) is een twaalf maanden durende masteropleiding die je, na het behalen van je bachelor, op alle Tio-vestigingen kunt volgen. Tijdens de master specialiseer je je in de richting internationaal management, hospitality of commercieel management. Met deze MBA biedt Tio je de mogelijkheid een master te volgen in een kleinschalige omgeving. Je profiteert van de voordelen van Tio’s persoonlijke en excellente onderwijs.

Vooropleiding

Hbo-/bachelordiploma.
Je hebt geen werkervaring nodig.

Opleidingsduur

1-2

Kosten

Collegegeld 22-23
€ 20.900,-

Inschrijfgeld (eenmalig)
€ 95,-

Totaal eerste studiejaar
€ 20.495

Bijzonderheden

Geen tentamens.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Hengelo, Groningen

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.