Capabel Onderwijs

(Junior) accountmanager - Verkort MBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Werken als Junior accountmanager
Je bent commercieel en sociaal vaardig. Je vindt het leuk om contact met klanten te hebben. Om hen te interesseren voor jouw dienst of product. Je legt nieuwe contacten en bezoekt bestaande klanten. Je luistert naar de klanten en probeert aan hun wensen tegemoet te komen. Als gediplomeerd (junior) Accountmanager kun je bijna overal in het bedrijfsleven terecht.

In 15 maanden je diploma
Uniek aan onze opleiding Junior accountmanager is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden (52 lesweken) je diploma halen. Dan kun je direct aan de slag als junior accountmanager. Dat bedoelen we nou met kort en krachtig! En met 4 startmomenten per jaar én 8 locaties verspreid door het land kun je starten waar en wanneer het je uitkomt.

Erkende opleiding, dus waardevol
Je opleiding is een waardevolle investering in je toekomst. Onze MBO-opleidingen zijn dan ook erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt. Goed om te weten dat je straks studeert bij Capabel Onderwijs, de specialist in erkende en verkorte opleidingen!

Opleidingsinhoud

De opleiding Junior accountmanager in ‘t kort
In de opleiding leer je belangrijke vaardigheden als het opbouwen en onderhouden van een netwerk, het onderscheiden van verschillende verkoopfases en allerhande commerciële vaardigheden en verkooptechnieken. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een dienst of product. Je leert daarom alles over marketing en marktonderzoek, verkoopstrategieën, relatiebeheer en klantenservice.

Meer over de opleiding
Er is 1 vaste dag voor vaklessen. De overige tijd besteed je aan online lessen (webinars), zelfstudie en BPV (stage). De vaste schooldag is erg handig voor je weekindeling. Omdat de BOL-opleidingen van Capabel Onderwijs voldoen aan alle kwaliteitseisen, net als bijvoorbeeld een ROC. Je kunt dan ook studiefinanciering aanvragen!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Kijk op onze website voor meer informatie.

Kosten

Lesgeld in termijnen: 15 termijnen van € 462,-
Lesgeld ineens: € 6.237,-
Examens: Inclusief + gratis herkansing
Leermiddelen en (online) boekenpakket: € 496,-
Inschrijfgeld: € 85,-

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.