Capabel Onderwijs

Marketing & Communication Specialist - Verkort MBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze opleiding is van naam gewijzigd en heette voorheen MBO Medewerker Marketing & Communicatie. Het is dezelfde opleiding, maar dan in een vernieuwd en verbeterd jasje!

Als MBO Medewerker Marketing & Communicatie/Marketing & Communication Specialist weet jij alles van marketing, communicatie, public relations en voorlichting. Jij weet precies hoe je je doelgroep en doel bereikt, met zowel online, offline als virtuele activiteiten en werkzaamheden. Je denkt marktgericht, bent proactief, creatief en communiceert duidelijk. Je hebt een flexibele houding, bent dienstverlenend en een echte teamplayer. Je werkt bijvoorbeeld op de afdeling marketing en communicatie van een bedrijf, bij een adviesbureau of in de mediaproductie.

Opleidingsinhoud

De opleiding Medewerker marketing & communicatie in t kort
Je leert alles over marketing- en communicatieactiviteiten. Je houdt je bezig met analyse, onderzoek en corporate informatie. Het programma is heel gevarieerd en dynamisch. De lesstof en opdrachten lopen uiteen van conceptontwikkeling tot online en offline marketing in al haar facetten. Je leert communicatieplannen schrijven en projectplannen opzetten. Je leert over concurrentieanalyse en PR. Kortom te veel om op te noemen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Kijk op onze website voor meer informatie.

Kosten

Lesgeld in termijnen: 15 termijnen van 462,-
Lesgeld ineens: 6.237,-
Leermiddelen en (online) boekenpakket: 496,-
Examens: inclusief
Inschrijfgeld: 85,-

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.