Capabel Onderwijs

Logistiek Teamleider - verkort MBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Jij geeft leiding aan het logistieke team en bent het aanspreekpunt voor collega’s en klanten. Jij weet alles over logistieke processen en hoe je correct, veilig en verantwoord producten ontvangt, orders verzamelt en goederen verzendt. Ook signaleer je hoe dit proces beter kan verlopen en kom je met ideeën hiervoor. Jij kent de betreffende regels, wetten en procedures. Je zorgt ervoor dat jouw team deze naleeft en dat jullie veilig en prettig samenwerken om de doelen te realiseren.
Als Logistiek Teamleider leidt je een team van logistiek medewerkers. Of het nu gaat om goederen ontvangen, orders verzamelen of producten verzenden, jij begeleidt en coördineert de werkzaamheden en zorgt dat de doelstellingen worden gehaald. Je bent alert en flexibel en zorgt ervoor dat je team het werk optimaal en veilig kan doen. Je let daarbij ook goed op het navolgen van wetten, regels en procedures.

KORTE MBO OPLEIDING
Uniek bij onze opleiding Logistiek Teamleider is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden (52 lesweken) je diploma halen. Dan kun je direct aan de slag. Dat bedoelen we nou met kort & krachtig! En met 4 startmomenten per jaar én 10 locaties kun je starten wanneer het je uitkomt.

Wij zijn ons ervan bewust dat je opleiding een investering in je toekomst is. Daarom zijn onze MBO opleidingen erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt.

Er is 1 vaste lesdag per week op school. De overige tijd besteed je aan zelfstudie, e-learning en stage of werkervaring. De vaste schooldag is erg handig voor je eigen weekindeling. De (BOL) opleidingen van Capabel voldoen aan de eisen die de wet studiefinanciering hier aan stelt.

Opleidingsinhoud

Je korte MBO opleiding bestaat uit een basisdeel, een profieldeel en de keuzedelen. Deze onderdelen zijn opgedeeld in vijf overzichtelijke blokken van elk tien weken. Het basisdeel en het profieldeel bevatten alle kennis en vaardigheden voor de beroepsgroep in het algemeen en het beroep van begeleider gehandicaptenzorg in het bijzonder. Met de keuzedelen kan jij je specialiseren en onderscheiden.

FLEXIBEL STUDEREN
Bij Capabel ga je slechts 1 dag per week naar school. Je krijgt les van betrokken docenten die de praktijk goed kennen, omdat ze meestal zelf ook in het werkveld werkzaam zijn. Zo zijn de lessen levendig en actueel. Op school krijg je theorielessen die volledig aansluiten bij de praktijk en praktijklessen die weer helemaal aansluiten bij de theorie. Wat je hebt geleerd kun je dus meteen toepassen.

Bij Capabel volg je een verkorte MBO opleiding, intensieve begeleiding door een docent is bij ons vanzelfsprekend. Niet alleen tijdens je wekelijkse klassikale en online les, maar ook tijdens je zelfstudie word je actief begeleid door onze docenten. De online leeromgeving is interactief, met duidelijke uitleg en voorbeelden en diverse webinars per onderwerp.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Kijk op onze website voor meer informatie.

Kosten

Lesgeld in termijnen: 15 termijnen van € 462,-
Lesgeld ineens: € 6.237,-
Leermiddelen en (online) boekenpakket: € 471,-
Examens: inclusief
Inschrijfgeld: € 85,-

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.