IMAG BV

Basisveiligheid VCA Pools

Algemene informatie over de cursus

Doel:
De cursus is gericht op het verhogen van de veiligheidskennis voor operationeel personeel. Na de cursus beheerst u de algemene principes betreffende veilig werken. Bovendien voldoet de organisatie aan een verplichting uit de VCA-norm.

De cursus wordt verzorgd door een Nederlands sprekende Poolse docent.

Doelgroep:
De cursus is bestemd voor Pools sprekend operationeel personeel, werkzaam in branches zoals bouw, aannemerij en elektro- en installatietechniek.

Duur van de cursus

De cursus duurt 1 dag of 2 dagdelen(inclusief aansluitend examen). Op verzoek kunnen in-company cursussen worden verzorgd.

Kosten van de cursus

Individuele aanmelding op basis van open inschrijving: 245,-

Bijzonderheden

De cursus Basisveiligheid bereidt voor op het gelijknamige examen. De kosten voor de examinering zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Wanneer het examen met goed resultaat wordt afgesloten, ontvangt u een persoonlijk diploma en een veiligheidspasje.

Plaatsen / leslocaties

In Company

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.