College of MultiMedia

PHP / MySQL

Algemene informatie over de cursus

PHP/MySQL is een succesvol huwelijk tussen een scripttaal en een database-server. Het is één van de meest gebruikte combinaties voor onder andere het ontwikkelen van portals, online winkels en contentmanagementsystemen.

Voor meer info bezoek je:
http://www.cmm.nl/opleidingen/php-mysql.htm

De korte opleiding PHP/MySQL is bedoeld voor internetontwikkelaars die willen leren hoe PHP en MySQL te gebruiken zijn om database-applicaties te bouwen en te integreren in een website. Tijdens deze PHP/MySQL opleiding leer je allereerst PHP en MySQL lokaal te installeren om zo in je eigen omgeving database-applicaties te kunnen ontwikkelen, die moeten gaan draaien bij Internet Service Providers, waar PHP en MySQL reeds geïnstalleerd zijn. Ook komen de syntax en standaard programmeerelementen zoals iteraties, condities, operators en variabelen van PHP ruim aan bod. Verder leer je tijdens de korte opleiding PHP/MySQL wat een database is en hoe je gerelateerde databases moet opzetten. Hierbij wordt MySQL grondig behandeld en werk je toe naar de integratie van MySQL en PHP.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

  • het kunnen schrijven van (x)html en Javascript (of een soortgelijke taal)
  • kennis van de Engelse taal (software en lesmateriaal zijn in het Engels)
  • wiskunde in het vooropleidingspakket is een pre

Duur van de cursus

8 Weken

Kosten van de cursus

Lesgeld: € 1.790,00

Examengeld: € 70,00

Totaal: € 1.860,00

Boekengeld ±: € 80,00

Boekengeld is niet inbegrepen in het totaalbedrag en is onderhevig aan wijzigingen vanuit de uitgever.

Bijzonderheden

Student zijn bij College of MultiMedia kent vele voordelen. Zo kun je altijd gebruik maken van de professionele faciliteiten die aanwezig zijn bij CMM en krijg je les van professionals die op een hoog niveau werkzaam zijn in de branche. Daarnaast ontvang je maar liefst 20% korting op onze korte cursussen. Hierbij heb je een ruime keuze uit verschillende cursussen van onder andere: Adobe, Apple, Avid en Cinema 4D. Bij onze partner Apple ontvang je ook nog eens korting in de online Apple Store. CMM kent ruime openingstijden en de thee of koffie staan altijd voor je klaar!

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.