IMF Academy (International Management Forum)

Financieel inzicht voor niet-financiŽle managers - klassikale training

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De 3-daagse training Financieel inzicht voor niet-financiŽle managers is bedoeld voor elke manager die onvoldoende financiŽle vooropleiding en/of financiŽle kennis heeft en zijn of haar financiŽle inzicht wil vergroten. We denken dan o.a. aan HR managers, IT managers, (bedrijfs)juristen, advocaten, juridische managers, logistiek managers, productie managers, marketing managers, sales managers, export managers en vele andere managers en adviseurs.

Opleidingsinhoud

Heeft u regelmatig met begrotingen en budgetten te maken? Wilt u de financiŽle gevolgen van uw beslissingen kunnen overzien? Wilt u weten wat veelgebruikte financiŽle begrippen inhouden? Wilt u een jaarrekening kunnen lezen? Heeft u meer financiŽle verantwoordelijkheid gekregen? Er is altijd wel een (goede) reden om uw financiŽle inzicht te actualiseren en aan te scherpen. De 3-daagse training Financieel inzicht voor niet-financiŽle managers geeft u antwoord op al uw financiŽle vragen.

In deze intensieve 3-daagse training leert u financiŽle informatie te doorgronden en toe te passen in uw dagelijkse werk. De (basis)begrippen van financiŽn worden op een toegankelijke en begrijpelijke wijze belicht en toegelicht. Na afloop van deze actuele training kunt u:
  • sneller en beter financiŽle rapportages lezen
  • beter budgetteren en financiŽle prognoses maken
  • meer inhoudelijke gesprekken voeren met uw financiŽle collega's
  • de juiste financiŽle keuzes maken
  • onderbouwde keuzes maken over het wel dan niet uitbesteden van diensten

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen financiŽle voorkennis of opleiding nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze training.

Opleidingsduur

3-daagse klassikale training

Kosten

De kosten van de 3-daagse training Financieel inzicht voor niet-financiŽle managers bedragen Ä 2.380,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle lunches, koffie/thee en tweemaal een diner.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.