TAT Beroepsopleidingen

Allround Luchtvaartdienstverlener

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als Allround Luchtvaartdienstverlener ben je inzetbaar op meerdere posities in de luchtvaartbranche. Je kunt ingezet worden als Grondsteward(ess), Cabin Attendant en Host(ess). Omdat je zo breed inzetbaar bent, kan er veel van je gevraagd worden en heb je kennis nodig over meerdere zaken. Allround Luchtvaartdienstverlener is een hectische baan, daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen van het ťťn naar het ander. Je zult veel problemen tegenkomen die je zal moeten oplossen. Het is een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is en je elke dag voor nieuwe situaties komt te staan.

Opleidingsinhoud

De opleiding Allround Luchtvaartdienstverlener is een opleiding die breed opgezet is. Je focust je op meerdere kanten van het vak. Door het oefenen met veel praktijkoefeningen, simulaties en casussen ben jij er straks helemaal klaar voor om aan de slag te gaan als Allround Luchtvaartdienstverlener. Een aantal voorbeelden van de vakken die je kunt krijgen tijdens de opleiding zijn Flight Safety, Check-in en Engels. Het is belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst binnen dit vak, daarom besteden we tijdens de opleiding ook tijd aan Engels. Je zit in een kleine klas en je krijgt les van een professional die weet waar hij/zij het over heeft. Tijdens de lessen krijg je persoonlijke aandacht en word je goed begeleidt door onze trainers. Na de opleiding krijg je een diploma voor het kort beroepsonderwijs Allround Luchtvaartdienstverlener.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

-Studenten met minimaal MBO-3, MBO-4, HAVO (Nederland) of Secundair Onderwijs (BelgiŽ) of een gelijkwaardig buitenlands diploma.
-Voor studenten die zich breed willen oriŽnteren en aan de slag willen binnen de luchtvaart-en hospitalitybranche.
Na positief advies van de selecteur van TAT/IATA kan je starten met de opleiding.

Opleidingsduur

6 maanden

Kosten

Ä 4.290,-

Bijzonderheden

Lestijden:
Eťn dag per week krijg je les

Laat je opleiden door de internationale organisatie voor de luchtvaart. Alle luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven erkennen de IATA opleidingen, certificaten en diploma's.
Aanname: Studenten met minimaal MBO-3, MBO-4, HAVO (Nederland) of Secundair Onderwijs (BelgiŽ) of een gelijkwaardig buitenlands diploma.
Hoog aanname percentage als stewardess bij KLM, Transavia, Emirates, British Airways etc.
Wereldwijd erkende opleiding! 275 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Flexibele startdata. Ook in juni/juli/augustus. Zorg dat je klaar bent voor het volgende wervingsseizoen!

Plaatsen / leslocaties

Schiphol Airport

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.