ROC Midden Nederland

Allemaal taal 2F/3F

Algemene informatie over de cursus

Voor wie is deze opleiding bedoeld
De training Allemaal Taal 2F/3F is bedoeld voor medewerkers die in de voorschoolse educatie (VE) en/of kinderopvang werken en die hun taalvaardigheid graag willen verbeteren. Het niveau van de training is mbo niveau 3-4.

Lestijden
De lestijden zijn In overleg.

Locatie
De training kan in overleg op uw eigen locatie worden gegeven. Meer informatie over losse inschrijvingen vindt u op bedrijfsopleidingen.rocmn.nl.

Certificaten / Diploma
De training kan afgerond worden met een officiele erkende toets (TOA). Deelnemers die deze toets met goed gevolg afronden, ontvangen een officieel getuigschrift voor de behaalde onderdelen.

Inhoud van de cursus

Pedagogisch medewerkers die werkzaam zijn in de voorschoolse educatie moeten vanaf 2015 voldoen aan nieuwe taaleisen: lezen, spreken en luisteren op niveau 3F en schrijven en taalverzorging op niveau 2F. Deze training is speciaal geschreven voor pedagogisch medewerkers: alle teksten zijn beroepsspecifiek en de theorie is gekoppeld aan praktische opdrachten zoals interactief voorlezen, een verslagje schrijven voor de ouders of overleg met collega’s. De vaardigheden lezen, schrijven, luisteren en taalverzorging komen integraal aan bod.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om de training Allemaal Taal 2F/3F te kunnen volgen dient u minimaal over een mbo-diploma Pedagogisch medewerker niveau 3 te beschikken.

Duur van de cursus

De training Allemaal taal 2F/3F duurt 16 lessen van twee uur Per les twee uur huiswerk + een praktijkopdracht van één uur. (Totaal 80 uur).

Kosten van de cursus

Groep (maximaal 14)
op locatie ROC Midden Nederland € 5.630,-

Groep (maximaal 14)
op eigen locatie € 5.150,-
Leermiddelen, per deelnemer € 55,-

Plaatsen / leslocaties

Meerdere locaties

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.