Cottus Vakschool

BBL Allround lasser

Algemene informatie over de cursus

Bestemd voor

Uw medewerker volgt een BBL-studie tot allround lasser en volgt de theorie op het ROC. De praktische vaardigheden die binnen de BPV staan beschreven, leert hij/zij tijdens de dagelijkse werkzaamheden op uw projecten, op Cottus Vakschool of op het ROC. Echter heeft u behoefte aan extra praktische lesondersteuning op bepaalde vaardigheden of competenties. Cottus Vakschool zal stap voor stap uw medewerker door de praktische of theoretische lesstof loodsen, met ondersteuning van onze ervaren lasinstructeurs. Het is mogelijk om de praktische ondersteuning per dag te organiseren en samen met u of uw praktijkopleider te kijken wat de beste manier is om uw medewerker op een hoger niveau te laten werken. De BBL-opleiding Allround Lasser heeft CREBO-nummer 94311.

Inhoud training

De training zal kennis geven over en inzicht geven in de gevorderde begrippen binnen de praktische en theoretische stof die hoort bij de opleiding Allround Lasser.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Een afgeronde opleiding tot basislasser, een leer-werkplek bij een erkend opleidingsbedrijf en een geldige praktijkovereenkomst is vereist.

Duur van de cursus

2 dagdelen (uw cursist loopt integraal mee met de cursisten van de NIL-lasopleidingen)

Kosten van de cursus

€220,- (excl. btw) incl. materialen en docent

Plaatsen / leslocaties

Heerenveen

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.