Cadix

Revit Gevorderd

Inhoud van de cursus

In de Revit Gevorderd cursus leert u geavanceerde modelleerfuncties binnen Revit kennen om sneller en efficiŽnter te ontwerpen met Revit. In de cursus gaat u een BIM model ontwerpen en diverse bewerkingen toepassen. Zo worden er losse wanden volgens de basis ILS per bouwlaag ontworpen, diverse curtain walls gecreŽerd, elementen aan groepen toegevoegd en schachten gemaakt om dakopeningen te creŽren.

Ontvang ? 1.000,- korting door het STAP-budget aan te vragen!

De cursus Revit Gevorderd sluit naadloos aan op de Revit Basis + Vervolg cursus. Tijdens deze cursus is er naast de gevorderde ontwerpfuncties van Revit, ook aandacht voor het slim filteren van elementen, worden er viewtemplates aangemaakt en staan we stil bij het linken van modellen.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De Revit Gevorderd cursus is vooral bedoeld voor architecten, aannemers, ontwerpers en bouwkundige tekenaars die meer uit hun BIM model willen halen.

Welke onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld?

In hoofdlijnen worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
 • Curtain Walls
 • Werken met groepen
 • Trappen en leuningen
 • Schachten en dakopeningen
 • View Templates
 • Filters
 • Linken van Revit modellen
 • Design options
 • Shared Parameters en tags

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?

Om succesvol aan deze cursus te kunnen deel te nemen is kennis op het niveau van de Revit Basis + Vervolg cursus vereist.

Cursusmaterialen en faciliteiten

Al het benodigde instructiemateriaal is bij de prijs inbegrepen. Autodesk biedt u daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een Revit licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de klassikale Revit cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

…ťn jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy

Als deelnemer van de Revit Gevorderd training krijgt u ťťn jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 700

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Virtual Classroom,Venlo,Den Bosch,Alkmaar,Rotterdam,Zaandam,Zwolle,Nijmegen,Amsterdam,Drachten,Groningen,Emmen

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.