ROC Midden Nederland

Cursus Patisserie basisvaardigheden

Algemene informatie over de cursus

U bent een bedreven en gepassioneerde thuiskok of werkzaam als kok in een restaurant of instelling, maar u wilt meer. Net even dat extra’s leren over patisserie. Dan is deze mooie praktische cursus over de basisvaardigheden geschikt voor u.

Inhoud van de cursus

We behandelen de volgende thema’s:
  • Deeg en beslag
  • Crème- en slagroomgebak
  • Schuim- en korstdeeg
  • Taartdecoratie en vullingen
  • Buitenlandse specialiteiten

De cursus duurt vijf dagen van zeven uur op nader te bepalen locatie (Utrecht of Nieuwegein) en start bij twaalf deelnemers. Maximale groepsgrootte is zestien deelnemers.

Duur van de cursus

Vijf dagen van zeven uur

Kosten van de cursus

De kosten voor de cursus bedraagt € 850,- per persoon (vrijgesteld van BTW) inclusief ingrediënten en lesmateriaal patisserie deel 1. Gebruik van materiaal zit in de prijs inbegrepen.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht of Nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.