ROC van Amsterdam

Chocola maken - vervolg

Algemene informatie over de cursus

Kun je al werken met chocola? Dan is deze cursus de volgende stap.

Je moet in het bezit zijn van een spuitzak, spuitjes, schaartje, krabbertje en doorhaalvorkjes.

Inhoud van de cursus

De vervolgcursus Chocolade maken bestaat uit vijf praktijklessen. In deze lessen leer je de basis van professioneel banketbakken. Daarmee leer je chocolade te maken. De cursus wordt gegeven onder begeleiding van vakman Bart de Gans.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om de vervolgcursus Chocolade maken te kunnen volgen, moet je de basis van het chocolade maken beheersen. De cursus is daarom bedoeld voor mensen die dat al kunnen of die de cursus Cursus Chocolade Maken - Basis hebben gevolgd.

Duur van de cursus

5 weken

Kosten van de cursus

Kosten: 460

Bijzonderheden

Cursusdata: 2019: 27 februari, 6,13 20, en 27 maart.

Houdt er rekening mee dat ongeveer een maand voor aanvang van de eerste cursusdag wordt besloten of de cursus wel of niet doorgaat.

Voor meer informatie kun je bellen met:
(020) 579 70 13
E-mail: [stuur een e-mail]

Plaatsen / leslocaties

Elandsstraat 175, Amsterdam

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.