TAT Beroepsopleidingen

Airline & Tourism Management

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wil jij de luchtvaartwereld in en wil je alles leren over de luchtvaart en hospitality? Dan is de TAT beroepsopleiding Airline & Tourism Management zeker iets voor jou!
Tijdens deze opleiding ga je alles leren op het gebied van de luchtvaartbranche en de hospitalitybranche. We vinden het erg belangrijk dat je later niet de luchtvaartdienstverlener speelt, maar het ook echt bent en precies weet wat je moet doen en waarom je dat moet doen. Daarom zijn onze lessen opgebouwd uit praktijkoefeningen en simulaties. Hierdoor ervaar je het vak echt en leer je het snelst. Na de opleiding kun je gaan werken bij n van de luchtvaartmaatschappijen als Cabin Attendant, Grondsteward(ess), Host(ess) of Supervisor/Purser.

Opleidingsinhoud

Tijdens deze opleiding ga je alles leren op het gebied van luchtvaart en hospitality. De lessen bestaan uit veel praktijkoefeningen en simulaties. Onze trainers komen uit de praktijk, hierdoor krijg je altijd actuele informatie tijdens de lessen. Tijdens deze opleiding krijg je les over verschillende vakken zoals Airline & Tourism Management, Grondsteward(ess) training en Flight Safety. Bij TAT beroepsopleidingen haal je elke dag meer uit jezelf en leer je jezelf steeds beter kennen zodat je weet wat je wilt en waar je nu staat in het leven. Nadat je deze opleiding hebt afgerond ben je in het bezit van het diploma Airline & Tourism Management incl. IATA certificaat. Je kunt gaan werken bij n van de luchtvaartmaatschappijen als Cabin Attendant, Grondsteward(ess), Host(ess) of Supervisor/Purser.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Minimaal havo / vwo / mbo-4

Opleidingsduur

drie dagen per week, 7 maanden

Kosten

8200,-

Bijzonderheden

Je wordt opgeleid voor zowel uitvoerende als leidinggevende functies in de luchtvaartbranche en de toeristische branche. Een groot deel van de opleiding is erop gericht om de student te laten groeien op persoonlijk vlak. Na de opleiding sta jij sterker in jouw schoenen en weet je wat je wilt in het leven. Studenten stromen door naar het HBO of naar een universitaire studie f de arbeidsmarkt op.

Eis vooropleiding: minimaal HAVO/ VWO / mbo-4. Aanvullende toelatingseis: positief advies na afloop van het motivatiegesprek.

Diploma voor erkend kort beroepsonderwijs, internationaal vakdiploma van IATA. IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen, met meer dan 292 aangesloten airlines.

Plaatsen / leslocaties

Schiphol Airport

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.