ICT Trainingen

CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP)

Algemene informatie over de cursus

complexe bedrijfsomgeving.

Met de CompTIA CASP certificering voor IT professionals toon je aan dat je over uitgebreide kennis van IT security beschikt.

Je leert onder andere de verschillende sectoren en de daarbij horende security risico's. Je leert verschillende policies en procedures die benodigd zijn binnen organisaties. Je leert hoe je strategieƫn kunt toepassen om risico's te beperken en te controleren.

Daarnaast ga je verschillende situaties analysen met risico matrixen voor enterprise security. Tenslotte maak je kennis met verschillende assessments om security te beoordelen.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn architectuur, host devices, security vereisten, mobile devices en nog veel meer.

Uw Resultaat:

Na het succesvol afronden van de training ben je in staat op hoog niveau IT security toe te passen in complexe bedrijfsomgevingen. Tevens ben je optimaal voorbereid voor het examen CompTIA Advanced Security Practitioner (CAS-003).

Voorkennis:

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van IT security. Daarnaast heb je kennis van CompTIA Security+ of SSCP.

Duur van de cursus

21 uren

Kosten van de cursus

Lesgeld: 607,00

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.