ICT Trainingen

LiveLab 312-50: Certified Ethical Hacker (CEH v9)-2018

Algemene informatie over de cursus

Hacker (CEH v9), krijg je uitgebreide praktijkervaring met de verschillende technieken en methodes die nodig zijn om ethisch te kunnen hacken.

Door het uitvoeren van opdrachten in een echte omgeving verbeter je jouw praktisch kennis en vaardigheden op de diverse examenonderwerpen.

Je gaat onder andere praktijkopdrachten uitvoeren met betrekking tot het configureren van footprinting & reconnaissance, scanning networks, device & dervice enumeration, keyloggers, system hacking concept and port, sniffers en nog veel meer.

Uw Resultaat:

Je hebt uitgebreide praktijkervaring met het toepassen van diverse methoden en technieken zodat je op een ethische manier kunt hacken.

Voorkennis:

Je beschikt over de theoretische kennis met betrekking tot dit certificeringsexamen. Je kunt online bij ons deze training volgen.

Duur van de cursus

25 uren

Kosten van de cursus

Lesgeld: 149,00

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.