Hogeschool Tio

Schoevers Executive Officemanagement (hbo voltijd)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Klaar om jezelf onmisbaar te maken in het
bedrijfsleven? Met Executive Officemanagement Schoevers houd jij je, als organisatieprofessional, bezig met plannen, organiseren en coördineren op hoog niveau.


De branche
Na de opleiding Executive Officemanagement Schoevers beschik je over de juiste expertise, uitstekende managementvaardigheden en relevante praktijkervaring voor een mooie carrière. Je bent breed opgeleid en kunt terecht in veel verschillende branches. Ga bijvoorbeeld aan de slag als officemanager, executive assistant, projectmanager of personal assistant. Nu werknemers steeds mobieler en flexibeler worden, wordt goed officemanagement alleen maar belangrijker.

Klaar voor het echte werk?
Zet je beste beentje voor als executive assistant bij een multinational, ga aan de slag als officemanager bij een PR-bureau, run het
kantoor van een theater of laat je talent zien als eventcoördinator. Zo veel mogelijkheden! Bij Tio loop je twee stages van 13 weken en voer je daarnaast 20 weken lang een onderzoek op locatie uit. Je kiest zelf waar. Australië, Canada of toch liever in Nederland? Eén ding is zeker: na je studie ben je met een rugzak vol ervaringen klaar voor een glansrijke toekomst!

Bedrijfsleven vraagt om Schoevers
Schoevers is bekend in het bedrijfsleven. In vacatureteksten wordt dan ook regelmatig om ‘eentje van Schoevers’ gevraagd. Een voordeel als je
gaat solliciteren!

Opleidingsinhoud

Leren door doen
Tijdens de opleiding Executive Officemanagement Schoevers is praktijkgericht het sleutelwoord. Leren door doen dus. Zo'n 60% van de opleiding Officemanagement staat in het teken van de praktijk. Het studieprogramma van de hbo-opleiding Officemanagement is opgezet in overleg met het bedrijfsleven en experts uit de praktijk. Hierdoor sluit het aan bij de behoefte van de bedrijfsleven en bij de laatste trends.

Vakkenpakket
Hieronder staan de vakken en projecten die je volgt bij de opleiding Officemanagement. Het vakkenpakket is opgedeeld in vijf onderdelen: officemanagement, eventmanagement, operational business, interculturele communicatie en stage & afstuderen.

(Internationale) stages en afstuderen
Tio staat voor praktijkgericht studeren en naast de projecten zijn de beste voorbeelden hiervan je stages en afstuderen. Hierbij breng je alle opgedane kennis in de praktijk en ontwikkel je je communicatieve en onderzoeksvaardigheden. Veel studenten zien hun stage daarom als één van de leukste onderdelen van hun studie.

Associate degree
Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding, waarbij je na afronding in slechts 1 jaar je volledige bachelordiploma kunt behalen of meteen aan de slag kunt in het werkveld. De opleiding biedt vakkennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt toepassen.
De Associate degree opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan personeel met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor. Ideaal voor mbo-studenten die willen doorstromen naar hbo en versneld willen studeren.

Hbo in drie jaar
Ambitieuze studenten krijgen de kans om de hbo-opleiding in slechts drie jaar af te ronden. Als je voldoende resultaat hebt behaald in het eerste gezamenlijke jaar, kun je worden toegelaten tot dit versnelde programma. Bij het volgen van de driejarige variant loop je beide stages in de zomer en heb je dus minder vakantie. Na afronding van de opleiding mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Arts (BA) voeren.

Meer informatie? Kijk op: Executive Officemanagement Schoevers

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Havo-, vwo-, mbo4-diploma.
Toelating met elk profiel.

Opleidingsduur

3 of 4 jaar. Ad in 2 jaar.

Kosten

Collegegeld 1e studiejaar: €20.900
Inschrijfgeld (eenmalig): €95

Bijzonderheden

Schoevers baangarantie
Met een Schoevers-diploma behoor je tot de top van je vakgebied. Daarom biedt Schoevers, als je voldoet aan de criteria, 100% baangarantie.

Deeltijd
De hbo-opleiding Executive Officemanagement Schoevers is een voltijdopleiding. Dat betekent dat je de hele week lessen hebt en naast je studie wellicht een bijbaantje hebt.

Bij Schoevers kan je opleiding Officemanagement ook als deeltijdopleiding volgen. Dat bekent dat je naast je opleiding ook een (volledige) baan hebt. Je hebt één dag of een aantal avonden per week les.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Hengelo, Groningen

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.