Capabel Onderwijs

Beveiliger - Verkort MBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Werken als Beveiliger
Als beveiliger kun je op alle denkbare terreinen aan het werk o.a. in kantoren, havens, vliegvelden, alarmcentrales, bedrijventerreinen, scholen, winkels, musea, ministeries, noem maar op. Je werk bestaat in de meeste gevallen uit drie kerntaken. Je controleert en surveilleert. Je bent dan preventief bezig. Je handelt bij een incident of calamiteit of het nou een ongeval is of een inbraak. En je bent dienstverlenend bezig. Je wijst mensen de weg en geeft ze advies.

In 12 maanden je diploma
Uniek aan onze opleiding Beveiliger is de korte studieduur. Je kunt in 12 maanden je diploma halen. De eerste 12 weken heb je 1 dag per week les (van 9.00 - 15.30 uur). Daarna ga je thuis online verder met je studie. Tijdens deze periode staan nog diverse praktijktrainingen gepland. Dan kun je direct aan de slag als Beveiliger.

Erkende brancheopleiding, dus waardevol
Je opleiding is een waardevolle investering in je toekomst. Onze MBO-opleidingen zijn dan ook erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt. Goed om te weten dat je straks studeert bij Capabel Onderwijs, de specialist in erkende en verkorte opleidingen!

Opleidingsinhoud

De opleiding Beveiliger in t kort
In de opleiding krijg je beroepsgerichte modules. Hoe moet je objecten beveiligen? Wat zijn wettelijke kaders? Hoe moet je waarnemen en specifiek rapporteren. Dat soort zaken. Daarnaast heb je nog een aantal MBO-modules als Nederlands, rekenen en burgerschap. Voor deze opleiding kies je ook nog 2 keuzedelen. Keuzedelen vergroten je arbeidsmarktkansen en doorstroom naar een vervolgopleiding.

Meer over de opleiding
Er is 1 vaste dag voor vaklessen. De overige tijd besteed je aan online lessen (webinars), zelfstudie en BPV. De vaste schooldag is erg handig voor je weekindeling.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Bekijk de website voor meer informatie

Opleidingsduur

12 maanden

Bijzonderheden

verkorte MBO opleiding
klaar in 12 maanden
meerdere startmomenten per jaar
erkende MBO opleiding

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.