NHA Thuisstudies

cursus Manicure

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Handen en nagels vakkundig verzorgen? Volg de manicure opleiding en leer de kneepjes van het vak
In de opleiding Manicure leer je alle facetten van het veelzijdige vak manicure, zoals: scrubbehandelingen, maskers en pakkingen, handmassages en nagellak aanbrengen. Ook leer je alles over producten en materialen om nagels en handen te verzorgen en besteed je speciale aandacht aan hygiŽne en veiligheid.
Bij een volledige verzorging van nagels en handen mogen de voeten niet worden vergeten. Ook aan de voeten wordt in deze opleiding volop aandacht besteed. Naast de vele overeenkomstige handelingen wordt er ook duidelijk op de verschillen ingegaan.

Praktijkgericht aan de slag

De Manicure opleiding besteedt uitgebreid aandacht aan praktijkvaardigheden met behulp van het rijk geÔllustreerde lesmateriaal. De theorie is uiteraard ook belangrijk, maar uiteindelijk is het de kwaliteit van de behandelingen die telt.
Daarom leer je tijdens deze cursus manicure het vak van ervaren professionals. En jij kunt direct aan de slag met het GRATIS materialenpakket dat wordt meegeleverd met jouw opleiding.

Zet nu de stap en leer het manicurevak

Volg de manicure opleiding en je kunt snel aan de slag. En bedenk: niet alleen vrouwen in je omgeving zullen graag gebruikmaken van je manicurevaardigheden. Ook mannen zijn vaak in voor een goede manicure- en/of pedicurebehandeling. Sterker nog, steeds meer mannen bezoeken de schoonheidssalon.


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma opleiding Manicure
Je start met het opdoen van basiskennis over anatomie en productgebruik. Hierna ga je al snel aan de slag met manicures, pedicures, scrubbehandelingen, maskers, pakkingen, massages, nagels lakken en nog veel meer. De opleiding Manicure wordt afgesloten met een les pathologie, speciaal over afwijkingen aan handen en voeten.

Tijdens de Manicure opleiding ontdek en leer je:

  • hoe je nagels, handen en voeten verzorgt en gezond houdt met de juiste materialen en technieken;
  • aan welke hygiŽnische en vakinhoudelijke eisen je moet voldoen om aan de slag te gaan als cosmetisch manicure/pedicure;
  • hoe je zorgt voor de beste sfeer en werkomgeving voor de uitvoering van deze cosmetische behandelingen;
  • diagnoses stellen, wat contra-indicaties zijn en wanneer je wel of juist niet bepaalde handelingen mag uitvoeren.


Naast het cosmetische aspect leer je tijdens de manicureopleiding ook hoe je afwijkingen aan nagels en huid herkent en misschien zelfs ziektes ontdekt. De opleiding Manicure van NHA gaat hier zeer serieus op in.
Mensen willen er graag goed verzorgd uitzien en daar wil je graag ‘een handje’ bij helpen. Heb je altijd al in de uiterlijke verzorging willen werken en vind je het fijn om ťťn-op-ťťn aandacht aan je klanten te besteden? Dan is deze manicure opleiding je op het lijf geschreven.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

Voor de Manicure opleiding staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 a 6 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf237.15euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.