NHA Thuisstudies

Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden

Algemene informatie over de cursus

Volg de cursus Engels en leer eenvoudig de belangrijkste wereldtaal spreken!Wil jij een gesprek voeren met een internationale zakenpartner of met andere reizigers praten tijdens een vakantie naar een verre bestemming? Engels leren komt dan goed van pas . Met de cursus Engels van NHA krijg jij deze wereldtaal vlug onder de knie. Schrijf je snel in en ga vandaag nog aan de slag!

Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. Daarnaast is Engels ook nog eens de meest gesproken taal bij internationale contacten. Het wordt dan ook vaak als voertaal gebruikt. Ook al is Spaans tegenwoordig ook een zeer invloedrijke wereldtaal, Engels is nog altijd met voorsprong de belangrijkste taal ter wereld. Ga jij ook Engels leren? Start dan vandaag nog met de cursus Engels voor beginners ťn gevorderden!

Engels leren is makkelijker dan je denkt!

Wil jij Engels leren spreken? Met de cursus Engels pak je de taal snel op. Engels leren is namelijk makkelijker dan je denkt. De Nederlandse taal zit bijvoorbeeld al vol Engelse leenwoorden. Ook dankzij de vele Engelstalige programma’s op televisie bouw je onbewust al een aardige woordenschat op. Engels leren is dus voor iedereen haalbaar.

Benieuwd of deze cursus Engels iets voor jou is?
Bekijk gratis ťn vrijblijvend de proefles.
De eerste stap naar Engels leren heb jij al gezet!

Met de cursus Engels aan je CV werken


Heb jij kennis van de Engelse taal nodig voor je werk? Dan is deze cursus Engels ook erg geschikt om te volgen. Engels is een wereldtaal, en Engels leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s.

Door deze cursus Engels te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden. Naast veel algemene vaardigheden en situaties die in deze cursus aan bod komen, is er ook specifieke aandacht voor werkgerelateerde zaken zoals brieven schrijven, telefoongesprekken voeren, afspraken maken, en niet geheel onbelangrijk: small talk.

Cursus Engels: leer spreken en luisteren

Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM van NHA ga je met grote sprongen vooruit. De focus ligt niet op de grammatica, maar vooral op Engels leren spreken en verstaan.

Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je makkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker. Al na een paar lessen uit deze Engels cursus voer jij een eenvoudig gesprekje. Praten over het weer bijvoorbeeld, dat is voor veel Engelsen het favoriete gespreksonderwerp.

Behaal een internationaal erkend Cambridge diploma

De cursus Engels voor beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader) niveau A2. De cursus Engels voor gevorderden is ontwikkeld op ERK niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen. Zo kun je het wereldwijd erkende diploma behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.

Het Cambridge English examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan dit examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.

Fris je kennis op met een Engels cursus

Wil jij Engels leren om zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek te voeren in deze taal? Of spreek je de taal wel, maar wil je jouw kennis opfrissen? Dit doe je eenvoudig thuis met een Engels cursus van NHA. Na deze cursus Engels volg jij moeiteloos de programma's van de BBC!


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Engels

Cursus Engels: start bij de basis

De cursus Engels van NHA is voor beginners ťn gevorderden. Je start met de cursus Engels voor Beginners waar onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?);
 • winkelen;
 • familie;
 • bij de apotheek;
 • eten en drinken;
 • uitgaan.


Engels voor gevorderden

Nadat je alle beginnerslessen afgerond hebt, ga je direct verder met de lessen uit de cursus Engels voor Gevorderden. Hierin leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de lessen voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer;


Engels cursus voor beginners + gevorderden: extra voordelig!

NHA biedt jou de volledige beginners en gevorderden cursus in ťťn. Omdat de twee losse cursussen enige overlap hebben bieden we deze combinatiecursus voordeliger aan. Zo bespaar je flink bij de aanschaf van jouw cursus. Ook jij kunt in enkele maanden Engels leren spreken dankzij het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.Video’s, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Engelse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

De cursus Engels voor Beginners en Gevorderden heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf279,00 euro

Bijzonderheden

Tijdelijk met gratis Taal-app,Kies je niveau: beginners of gevorderden,Kies voor persoonlijke begeleiding

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.