Emtes Lastechniek

ELEKTRODE lassen voor beginners NIV 1 CS (afsluiten met lascertificaat)

Algemene informatie over de cursus

Ben jij een beginnend lasser of heb jij nog helemaal geen laservaring? Dan is deze lasopleiding geschikt voor jou. Hierin nemen wij jou mee in de wereld van het lassen. Wat zijn bijvoorbeeld de verschillende lasprocessen, hoe stel je een lasmachine in en hoe leer je het materiaalgedrag bij het lassen kennen. Heb je deze vervolgens met goed resultaat afgesloten dan kan je daarna doorstromen naar de volgende lasopleiding ELEKTRODE NIV 2.

Inhoud van de cursus

De opleiding bestaat uit 16 dagdelen van 3 uur. Tijdens deze opleiding ga jij kennismaken met de lasmachine, lasprocessen en de lasmaterialen. Met als doel het vervaardigen van een proefstuk. Het unieke bij Emtes Lastechniek is dat je de opleiding / module afsluit met een erkend lascertificaat. Iets waar op dit moment erg veel vraag naar is.

Theoriegedeelte
Het theoriegedeelte is een korte introductie,, die gegeven wordt in ons leslokaal boven de lasschool. De praktijkopleiding wordt afgesloten met een proefstuk welke gekeurd wordt door Weldmij BV. Slaag jij voor het praktijkexamen dan ontvang jij een lasserskwalificatiecertificaat. Dit is een Europees erkend certificaat onder de normering EN-ISO 9606-1.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen die zich graag wil (om)scholen als lasser is bij ons welkom.

Duur van de cursus

16 dagdelen van 3 uur

Kosten van de cursus

1897,00 p.p. Dit bedrag is inclusief lasserskwalificatiecertificaat, exclusief 21% b.t.w.

Plaatsen / leslocaties

Enschede

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.