NHA Thuisstudies

PowerPoint

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Volg de PowerPoint cursus en leer hoe je jouw presentaties vormgeeft

Moet jij vaak presenteren en wil je jouw presentaties extra beleving geven? Breng jouw boodschap dan optimaal onder de aandacht met visuele elementen. Schrijf je snel in en leer hoe je jouw presentatie vormgeeft met de PowerPoint cursus!

PowerPoint is het presentatiepakket van Microsoft Office. Met dit pakket kun je de dia’s van een presentatie maken die je via een beamer of computer kunt afspelen. Je kunt deze dia’s behalve van tekst ook voorzien van grafieken, illustraties, beweging en geluid.

Start vandaag nog met de cursus PowerPoint en ontdek hoe je een mooie en overtuigende presentatie maakt!


Maak professionele presentaties met de PowerPoint cursus


Geef jij regelmatig presentaties voor je werk? En maak je daarbij al gebruik van PowerPoint? Of wil je graag leren hoe je met dit programma professionele presentaties kunt maken? De PowerPoint cursus is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je een presentatie optimaal vorm kunt geven met het presentatiepakket PowerPoint.

Voor de cursus PowerPoint heb je nog geen voorkennis nodig over het programma om te kunnen starten. De cursus is laagdrempelig en begint bij de absolute basis. Je leert stap voor stap hoe je met het programma moet werken. Zo maak jij straks de mooiste presentaties.

Om de PowerPoint cursus goed te kunnen volgen, is het van belang dat je over een computer beschikt waarop Microsoft PowerPoint geÔnstalleerd is. Via Microsoft is het mogelijk om tijdelijk een gratis proefversie van de software te downloaden.


Maak je presentaties visueel


Presentatiepakketten hebben een groot aantal mogelijkheden om jouw presentatie visueel te maken. Denk hierbij aan verschillende lettertypes, vormen, afbeeldingen en effecten. PowerPoint is het meest gebruikte presentatieprogramma ter wereld! In de cursus PowerPoint leer jij alle ins en outs van het programma kennen.

Tijdens de PowerPoint cursus krijg je inzicht in de structuur van het programma. Je leert werken met thema’s, dia-indelingen en modellen en ontdekt hoe je teksten plaatst. Ook het toevoegen van objecten, tabellen, animaties en overgangen komt uitgebreid aan bod zodat jij jouw presentaties die extra beleving mee kunt geven.

Praktische cursus PowerPoint: ga zelf aan de slag!

In de PowerPoint cursus ga je zelf op een praktische manier aan de slag met alle mogelijkheden, zodat je zo snel mogelijk resultaat merkt. Gedurende de cursus word je wegwijs gemaakt in het programma en zul je merken dat je steeds handiger wordt. Ook krijg jij extra praktische tips, zodat jij nůg meer uit jouw presentatie kunt halen.

Wanneer jij je weg weet te vinden in het programma, kun je PowerPoint naar je eigen wensen instellen. Ten slotte leer je in de cursus PowerPoint hoe je jouw presentatie afdrukt. Met een gedrukt exemplaar komt de boodschap nog beter over op jouw publiek.

Kortom, je leert hoe je een aantrekkelijke, aansprekende en overtuigende presentatie maakt. Aan het einde van de PowerPoint cursus heb je niet alleen kennis van de basisfuncties en mogelijkheden, maar heb jij ook diverse mogelijkheden voor gevorderden onder de knie.


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma

In de PowerPoint cursus komen diverse onderwerpen aan bod. Enkele van deze onderwerpen zijn:

  • werken met thema’s, dia-indelingen en diamodellen;
  • teksten op dia’s plaatsen;
  • diverse objecten toevoegen aan dia’s (zoals afbeeldingen);
  • overgangen en animaties toevoegen;
  • presenteren in PowerPoint;
  • presentaties op verschillende manieren afdrukken;
PowerPoint naar jouw wensen instellen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

Voor de cursus PowerPoint staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur ons een e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf 189.00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding, Studeer in jouw eigen tempo, Start binnen enkele minuten

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.