CLS Trainingen

ISO27001 en Dataprivacy

Algemene informatie over de cursus

Bij informatiebeveiliging draait het om betrouwbaarheid van informatie, informatiesystemen en medewerkers. Het gaat daarbij onder andere om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Betrouwbaarheid kun je garanderen door risico's te managen.

In de training ISO27001 en Dataprivacy worden de basisbegrippen van informatiebeveiliging en Dataprivacy toegelicht. Informatiebeveiliging op basis van ISO27001 en ISO27002 vormt de basis voor bijna alle informatiebeveiligingssystemen die in gebruik zijn. Het is een must voor iedereen die te maken heeft of krijgt met informatiebeveiliging.

Cursusmateriaal, koffie, thee en lunch zijn bij de cursusprijd inbegrepen.
Doelgroep

De cursus is bestemd voor iedereen die met informatie omgaat. ISO27001 (ook wel de 'Code voor Informatiebeveiliging' genoemd) is op dit moment dé standaard in de markt en geeft richtlijnen en principes voor het initiëren, het implementeren, het onderhouden en het verbeteren van informatiebeveiliging binnen een organisatie.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig om aan de training deel te nemen.

Duur

De cursusduur bedraagt drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Het examengeld bedraagt €225,- excl. BTW. Het examengeld is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Na het behalen van dit examen ontvangt u een officieel certificaat.

Plaatsen / leslocaties

den haag

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.