CLS Trainingen

Agile Projectmanagement Practitioner

Algemene informatie over de cursus

De cursus Agile Projectmanagement Practitioner is een eendaagse training en is het logische vervolg op de cursus Agile Projectmanagement Foundation. Tijdens de Foundation-cursus zijn de basisprincipes van Agile projectmanegement behandeld. Agile Projectmanagement Practitioner richt zich op de verdieping van de materie. Door middel van praktijkoefeningen worden de kennis en de toepassing van Agile verder verdiept. De training is praktijkgericht en er is veel ruimte voor praktijkdiscussies.

De kwalificatie Agile Projectmanagement heeft als doel te voorzien in de behoeften van iedereen die in een projectgerichte omgeving werkt en Agile wil werken. De Practitioner-kwalificatie geeft u zelfvertrouwen, moedigt u aan en voorziet u niet alleen van een diepgaande kennis van de kwalificatie, maar ook van de manier waarop deze principes dagelijks kunnen worden ingevoerd en toegepast in het leven van een projectmanager.

De certificering biedt de mogelijkheid om Agile-projecten te leveren in organisaties die standaarden, striktheid en zichtbaarheid nodig hebben rondom projectmanagement. Daarbij maakt Agile Projectmanagement tegelijkertijd een hoog tempo, verandering en empowerment mogelijk.

Aan het eind van deze cursus bent u in staat Agile projectmanagement op praktische en pragmatische wijze toe te passen. Tevens beschikt u over de benodigde kennis en vaardigheden om het Agile Projectmanagement Practitioner-examen succesvol af te leggen.

Bij de training ontvangt u toegang tot onze elektronische leeromgeving. Hier vindt u al het benodigde cursusmateriaal. We gaan ervan uit dat het boek Agile Project Management Handbook V2.0 reeds in uw bezit is vanuit de cursus Agile Projectmanagement Foundation.

Examen

Het optionele examen wordt afgenomen in het Engels. Het examen is een open-boekexamen en bestaat uit vier open vragen. De examenduur is 150 minuten. Als Engels niet uw moeder- of bedrijfstaal is, krijgt u 25% extra tijd.

Lesmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. De examenkosten bedragen € 339,- en zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Doelgroep

De opleiding Agile PM Practitioner is geschikt voor iedereen die bij Agile-projecten betrokken en verantwoordelijk is, zoals projectmanagers, projectleiders en teammanagers die de Agile-manier van managen praktisch willen toepassen.

Voorkennis

Voor deze cursus is kennis op het niveau van de cursus Agile Projectmanagement Foundation vereist.

Duur

De cursusduur bedraagt een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Bij het slagen voor het examen ontvangt u een certificaat. De examenkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.