CLS Trainingen

Agile Scrum Foundation (via e-learning)

Algemene informatie over de cursus

EXIN Agile Scrum Foundation is een certificering die de kennis over Agile methodes, gecombineerd met de kennis over de Scrum praktijk, erkent. Agile Scrum richt zich op het behalen van het doel door succesvol samen te werken. Agile methodes zijn populair bij software ontwikkeling en worden steeds vaker gebruikt in andere werkvelden. De Scrum manier van werken houdt in het samenstellen van een multidisciplinair team dat zichzelf organiseert en dat aan het eind van een sprint een werkend product oplevert.

De training Agile Scrum Foundation (via e-learning) geeft u op Foundation-niveau inzicht in Agile Scrum. Aansluitend aan de training  heeft u de mogelijkheid van het afleggen van het door EXIN gecertificeerde examen Agile Scrum Foundation.

Deze training bereidt u geheel voor op het Exin examen ASF en wordt als onderdeel van de training afgenomen. De prijs van het examen is inclusief.
Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich Agile Scrum op Foundation niveau wil eigen maken.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u zelf de cursusduur.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van de cursus kunt u deelnemen aan het examen Agile Scrum Foundation. De examenkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.