EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

Hospitality Medewerker Allround (3+)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als je kiest voor de studie Hospitality Medewerker Allround kies je voor een unieke opleiding. Het is een pittige studie die een flink stuk motivatie en doorzettingsvermogen vraagt. Uiteraard begeleidt EuroCollege jou hiermee heel intensief. Naast de theorie, ervaar je de echte praktijk van dichtbij.
Na deze opleiding kun je op managementassistent(e)niveau aan de slag in de wereld van evenementen, hotels, recreatie en toerisme. In de nabije toekomst zijn jonge, klantvriendelijke en goed opgeleide onmisbaar binnen ieder bedrijf. Je zult als hospitality medewerker veel contact hebben met mensen en je vindt het niet erg om gevarieerd werk te doen. Als je deze uitdaging aanneemt, zul je zeker een leuke carriŤre tegemoet gaan!

Opleidingsinhoud

Eindelijk een managementopleiding op MBO-niveau waar je verschillende kanten mee op kunt. Wil je goed voorbereid worden op een mooie baan in de wereld van hospitality en gastvrijheid dan is dit de opleiding die je zoekt. Naast een flinke portie toerisme, krijg je les in hotelvakken, evenementen management en recreatie. Je krijgt vakken zoals management, public relations, gastheer- gastvrouwschap, reisbegeleiding, reisinlichtingen en toeristische informatie. Daarnaast krijgt iedereen les in Engels en Spaans! Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan je studie begint, leren we je in de eerste weken hoe je efficiŽnt studeert. Naast de theorievakken besteden we aandacht middels trainingen aan verkoop, presentatietechnieken, sollicitatietraining en drama. Tijdens de opleiding zul je bovendien ervaring op doen tijdens beurzen en evenementen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Je bent toelaatbaar met het:
 • Diploma MAVO (of vergelijkbaar)

VBO is bespreekbaar.

Kosten

ca. Ä 14.650 per jaar

Verder leren

Je kunt verder studeren op HBO niveau. Je zou bijvoorbeeld de opleiding Internationaal Hotel & Hospitality Management kunnen volgen.

Je kunt ook aan het werk als:
 • Evenementen Medewerker
 • Medewerker CommerciŽle Afdeling
 • Guest Relations Medewerker
 • Facility Medewerker
 • Entertainer/Animatrice
 • Reisbureau Medewerker

Beroep in beeld

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.