De Haagse Hogeschool

Safety & Security Management Studies (Engelstalige Variant Van Integrale Veiligheidskunde)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wanneer je de studie Safety and Security Management hebt afgerond kun je bij veel verschillende bedrijven en instellingen aan het werk. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld overheidsinstanties, non-profit of beveiligingsbedrijven. Je kunt aan het werk gaan als dienstverlener, projectmanager of bijvoorbeeld beleidsmedewerker. Jouw werkzaamheden zullen zeer afwisselend zijn, net zoals de mensen waarmee je werkt. Je werkzaamheden kunnen ook bestaan uit het handelen bij bijvoorbeeld grote evenementen.

Opleidingsinhoud

Deze opleiding wordt in het Engels verzorgd / The language of instruction is English

Dit is een internationale opleiding, waarvan het programma volledig in het Engels aangeboden wordt. Naast de overige toelatingseisen geldt daarom de beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, op HBO-niveau als een essentiële voorwaarde. De onderwijsinstelling kan een afwijkende toelatingsprocedure hanteren voor de internationale opleidingen. Neem voor meer informatie contact op met de instelling van keuze of vraag een brochure aan.

Vooropleiding

HAVO/ VWO:
Profiel:
C&M: directe toelating met economie 1;
E&M: directe toelating;
N&G directe toelating met economie 1;
N&T directe toelating met economie 1.

MBO- gediplomeerde moeten in bezit zijn van een diploma oude of nieuwe stijl niveau 4.

Kosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school.

  • Voltijdse opleiding:
Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 2.083,-

  • Deeltijd of duale opleiding:
Volg je een deeltijd of duale opleiding dan bedraagt het collegegeld voor het studiejaar 2019/2020 tussen de € 1.240,- en de € 2.083,-. Dit bedrag wordt door de instelling vastgesteld.

Het wettelijk collegegeld wordt jaarlijks geïndexeerd.

Vervolgopleiding

Na deze opleiding kun je doorstromen naar een aansluitende masteropleiding aan een universiteit.

Beroepseisen: Wat wordt er van je verwacht?

Wanneer je kiest voor de opleiding Safety and Security Management is het belangrijk dat je betrokken bent bij maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. Het is belangrijk dat je tijdens je werkzaamheden oog hebt voor standpunten en doelstellingen van anderen. Je voert je werkzaamheden bijna altijd in teamverband uit, het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken met veel verschillende mensen. Tijdens je werk zul je ook vaak tegen problemen aanlopen, deze kun jij makkelijk oplossen. Daarbij vind je het ook leuk om werkzaamheden te organiseren en in goede banen te leiden. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfdiscipline en doorzettingsvermogen hebt.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.