Praktijkdiploma Loonadministratie (PDLģ)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie bevat de onderdelen Loonheffing en Arbeidsrecht. Met deze opleiding leert u een salarisadministratie te voeren, bij te houden en te controleren. U krijgt inzicht in de actuele regel- en wetgeving en de wijze waarop die doorwerkt in de salarisadministratie. Ook arbeidsrechtelijk georiŽnteerde vragen (vragen over vakantie, verlof en ontslag), waar u als salarisadministrateur mee te maken krijgt, komen aan bod.

De opleiding is bestemd voor medewerkers op een salarisadministratie.

Opleidingsinhoud

Modules
  • Arbeidsrecht
  • Loonheffing 1
  • Loonheffing 2 (voorheen module Sociale Verzekeringen)

Bijzonderheden
Indien u in het bezit bent van het PDL-diploma kunt u zich inschrijven in het Register (RSa) van het NIRPA. U mag in dit geval de titel RSa (Registered Salaris Administrateur) voeren. Als geregistreerd salarisadministrateur laat u aan uw werkgever of potentiŽle werkgever zien dat uw kennis m.b.t. uw vakgebied up-to-date is en dat u uw eigen ontwikkeling serieus neemt.

Bij succesvolle afronding van de opleiding PDL verwerft u 18 HBO studiepunten (European Credits) voor de NVAO geaccrediteerde HBO-opleiding HBO Management Payroll Services (MPS) die na succesvolle afronding recht geeft op het voeren van de titel Bachelor of Economics (BE).

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

  • Geen specifieke vooropeiding vereist
  • Advies: BKL of VMBO-diploma (theoretische leerweg of MAVO)

Kosten

De duur en kosten van de opleiding verschillen per module voor de dag-, de avond en de eLearningvariant.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.mvp.nl/opleidingen/opleidingsaanbod/?/opleiding/…

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen