Kronenburgh MEAO College Den Haag

Vastgoedmanagement voor havisten 1 jaar MBO4 voltijd (BOL)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Ben je havo of vwo gediplomeerd, dan kun je bij het Kronenburgh MEAO College je MBO4 diploma in één jaar behalen.

Met je havo vwo diploma is het moeilijk om werkt te vinden. Na het behalen van een beroepsopleiding is dit makkelijker. Zeker wanneer je hebt laten zien dat je in 1 jaar tijd dat basis van het vak tot je hebt kunnen nemen en dit verzilverd is met het Kronenburgh diploma (MBO4+).

Natuurlijk kun je met je havo diploma ook naar het hbo, en met je vwo naar de universiteit, maar niet alle studenten kijken er naar uit weer 4 jaar naar 'school' te gaan. Een kopjaar MBO4 is dan een mooie afronding van de schoolcarriére.

Opleidingsinhoud

In het eerste jaar van het hbo vallen veel studenten uit. Ook dan is een kopjaar MBO4 een mooie oplossing om toch met een beroepsdiploma de arbeidsmarkt op te gaan.

Tijdens het eenjarige programma volg je modules uit zowel ons voltijd eerste als tweede leerjaar. Onze voltijd studentenkomen deels direct van het vmbo, maar vaak ook hebben onze studenten één of twee, drie jaar iets anders gedaan zoals een jaar studeren in het buitenland. Met deze mix van leeftijden voelen ook gediplomeerde havisten en vwo-ers zich prima bij ons thuis.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De tweejarige opleiding voltijd BOL is bedoeld voor studenten met een vmbo-tl / mavo diploma met Economie en/of Wiskunde. Heb je je diploma MBO-3 in dezelfde studierichting, dan kun je bij ons het MBO4 in één jaar afronden. Je volgt dan ons tweede leerjaar van ons tweejarige programma. Heb je je diploma MBO3 in een andere studierichting dan volg je het eenjarige programma voor havisten. Heb je een overgangsbewijs havo 3>4, dan kun je je inschrijven voor onze tweejarige opleiding. Heb je je havo of vwo diploma, dan kun je bij ons het eenjarige havistenprogramma volgen.

Kosten

Voor collegegeld en overige investeringen zoals literatuur en examens en collegerooster verwijzen we je naar de website: http://www.kronenburgh.nl.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.