Maak werk van je toekomst!

Je wilt een opleiding volgen en daarbij je kansen en mogelijkheden benutten. Logisch! Maar je beperking staat je in de weg? Dan ben je bij REA College Nederland aan het juiste adres. Je volgt bij een beroepsopleiding met als einddoel: een leuke en betaalde baan. REA College Nederland is speciaal voor mensen met een handicap of een chronische ziekte.
Je rooster en vakkenpakket worden volledig afgestemd op jouw mogelijkheden. Je werkplek is volledig aangepast aan jouw werksituatie. En verder vinden we aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Dit is de basis voor een goede voorbereiding op je toekomst.

Je kunt verschillende beroepsrichtingen kiezen;
administratie/economie, techniek, metaal, grafisch, ICT, groen en zorg & welzijn. De opleidingen zijn praktijkgericht.

Wil je een opleiding volgen bij REA College Nederland? Dan kun je terecht op vijf locaties in Nederland: Groningen, Groesbeek, Wijk aan Zee, Ermelo en Hoensbroeck.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Waarom REA College Nederland?

REA College Nederland is niet zomaar een opleidingscentrum. Je volgt er een opleiding die volledig is afgestemd op jouw mogelijkheden. Je kunt een opleiding volgen op niveau 1, 2, 3 of 4.

Naast het aanleren van vakkennis word je klaargestoomd voor het echte werk; een plek op de arbeidsmarkt.

Samen op zoek naar werk

Een plek veroveren op de arbeidsmarkt is vaak moeilijker wanneer je een beperking hebt. Je moet er extra hard voor werken. Daarom geeft REA College Nederland ondersteunende trainingen als Empowerment, Studievaardigheden, Sollicitatietraining en Individuele coaching. Deze trainingen vergroten je zelfvertrouwen en maken je zelfstandiger. Vervolgens gaat REA College Nederland samen met jou op zoek naar een baan. Speciaal opgeleide reďntegratieconsulenten helpen je daarbij.
Wanneer je al aan het werk bent, krijg je op je werkplek begeleiding van een jobcoach van REA College Nederland.

ROC-opleiding volgen met extra begeleiding

REA College Nederland begeleidt ook leerlingen die een opleiding volgen via het ROC, maar net even wat meer begeleiding nodig hebben dan andere leerlingen. Zo kun je toch op een reguliere school je opleiding afmaken met de extra begeleiding die jij nodig hebt. Einddoel: je diploma behalen en uiteindelijk een baan vinden.

Toegankelijkheid

Natuurlijk is REA College Nederland toegankelijk en volledig aangepast. Ook je werkplek wordt helemaal ingericht naar jouw behoeften, zodat je goed kunt werken. En als het nodig is kan iemand je helpen met de dagelijkse zorg.

Wonen dichtbij school

De cursisten van REA College Nederland komen uit heel Nederland. Sommige reizen dagelijks van huis naar school. Wanneer je ver weg woont kun je er op sommige locaties voor kiezen om dichtbij je opleiding te wonen. Dit kan op de locatie zelf zijn of in een woonvorm in de omgeving.

Adresgegevens REA College Nederland

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Klik hier voor het telefoonnummer
Bekijk de website