MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)

‘Het echte werk’ is op het MBO College Hilversum belangrijk. Je leert door te doen. We halen het bedrijfsleven de school in, zodat je kunt meemaken hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Kies je bijvoorbeeld voor Media & Vormgeving dan doe je veel ervaring op in Studio 6 op het Mediapark. Deze aanpak geldt ook voor andere opleidingen. Zo hebben we een modeatelier, garage, lesrestaurant Du Roc en Stylingsalon ROC hair. Het MBO College Hilversum werkt samen met topbedrijven en -instellingen, zowel in de eigen regio als in het buitenland. Naast de praktijkonderdelen in je opleiding, zorgen we ook voor een goede doorstroom richting het hbo.

We vinden een goede sfeer belangrijk, daarom heeft iedere opleiding zijn eigen plek in de school en heb je altijd in dezelfde lokalen les. Eigenlijk zijn het dus 12 kleine scholen met elk hun eigen sfeer in één gebouw. Bij het Student Succes Centrum in de centrale hal kun je terecht met al je vragen over opleidingen, loopbaan of studiekeuze of met persoonlijke hulpvragen.

Wat is het ROC van Amsterdam?

Het ROC van Amsterdam is het grootste Regionale Opleidingen Centrum in ons land met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. We zijn één van de grootste 'community colleges' in Europa.

Het ROC van Amsterdam biedt je de meeste beroepsopleidingen in de regio. Van eerste monteur, horecaondernemer, juridisch dienstverlener tot verpleegkundige of ICT-er, we hebben het voor je in huis.

Naast middelbaar beroepsonderwijs verzorgen we opleidingen in het volwassenenonderwijs en in het VMBO. Voor jongens en meisjes en mannen en vrouwen, voor parttime, fulltime, in combinatie met een baan, dan wel naast de zorg voor een gezin.

Onze kerntaak is het verzorgen van een groot aanbod van reguliere en private opleidingen, die samen met werkgevers tot stand zijn gekomen. Deze willen we onderling zo op elkaar laten aansluiten, dat deelnemers daarmee hun loopbaan kunnen vormgeven, tot desgewenst in het HBO.

Een goede combinatie van theorie en praktijk

Het ROC van Amsterdam werkt nauw samen met tal van bedrijven en instellingen in Amsterdam en omgeving. Daar doe je de nodige werkervaring op. Zo kun je er zeker van zijn dat je opleiding aansluit op de praktijk. Bovendien kom je er snel achter of je de juiste keus hebt gemaakt.

Kortom: het ROC van Amsterdam is jouw link naar de toekomst!

Bekijk de video


Adresgegevens

MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam) geeft o.a. opleidingen in:
  • Hilversum

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)' of maak gebruik van onderstaande gegevens: