Horeca & Toerisme College

Over ons

Het is meer dan een naam alleen. Ons motto is: toekomstgericht, persoonlijk en levensecht. Bij het Horeca & Toerisme College hebben we eigen leerbedrijven in huis zodat je in een vertrouwde omgeving praktijkervaring opdoet. We werken ook intensief samen met bedrijven in binnen- en buitenland, want we laten je graag uitvliegen!
Jij bent ondernemend en vindt niets mooier dan andere mensen gastvrij te ontvangen en ze te laten ontspannen en genieten. Te laten genieten van hun vakantie, een professioneel bereide maaltijd of een prettige werkomgeving. Stap in de (internationale) wereld van het . Hier leer je de wensen van anderen te vervullen. De praktijklessen geven je een goed beeld van wat je in je toekomstige baan kunt verwachten. De begeleiding en betrokkenheid van onze docenten maken dat jij zelfverzekerd je loopbaan start.

Opleidingen op gebied van:

  • Facilitaire Dienstverlening
  • Horeca
  • Toerisme & Recreatie
  • Management

Kennismaken?

Kom tijdens een open dag de sfeer proeven, spreek met onze studenten en docenten. Wil je de opleiding echt ervaren? Draai dan een middagje mee tijdens de doemiddagen. De ideale manier om te onderzoeken of de school en opleiding bij jou past. Je bent van harte welkom!
Bekijk hier onze open dagen en doemiddagen.


Adresgegevens

Horeca & Toerisme College geeft o.a. opleidingen in:
  • Nieuwegein
  • Utrecht

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Horeca & Toerisme College' of maak gebruik van onderstaande gegevens: