Dulon College

Verbazingwekkend jezelf

Op het Dulon College ben jij aan zet. Je raakt gemotiveerd om jezelf duurzaam te ontwikkelen door te leren en ervaring op te doen in de beroepspraktijk. Zodat je zelfbewust deelneemt aan de snel veranderende maatschappij. Het draait om jouw talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Er is er maar één die daarover gaat en dat ben jij zelf. Dus helpen wij jou om zelfstandig te leren, op je eigen niveau en aan je eigen doelen. Met moderne Technologie en de persoonlijke aandacht van betrokken docenten. Als je weet waarvoor je leert, leer je makkelijker en met meer plezier. Wij dagen je uit om jezelf te blijven verbazen over je mogelijkheden. Maar vooral willen wij de school zijn waar jij je thuis voelt, zodat je nu en in de toekomst verbazingwekkend jezelf kunt zijn.

Onderdeel van ROC A12

Dulon College in Ede is onderdeel van ROC A12. Het opleidingsaanbod bestaat uit voltijd en deeltijd (mbo)-opleidingen in de richtingen Zorg & Welzijn, Handel, Economie & Administratie, Entree, Veiligheid & Sport en Horeca, Toerisme, Recreatie & Uiterlijke verzorging.


Adresgegevens

Dulon College geeft o.a. opleidingen in:
  • Ede
  • Veenendaal

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Dulon College' of maak gebruik van onderstaande gegevens: