Technova College

Voor vakhelden

Technova College is een hypermoderne, mbo-school in Ede, waar alles draait om techniek en creativiteit. Gepassioneerde docenten en medewerkers leiden de studenten op tot technische en creatieve vakhelden. Samen met bedrijven in de regio maken we werk van jou als wendbare professional. Jij verstaat straks een vak waar de maatschappij om vraagt.

Praktijkgericht onderwijs

Voor praktijkonderwijs hebben we alle ruimte in ons gebouw. Je vindt er innovatieve, goede werkplaatsen, waar de praktijk 100% realistisch is. Mooi meegenomen, want binnen de muren van de school ontmoet jij de technische en creatieve wereld. Zo gaan de studenten van de verschillende opleidingen in projecten samen aan de slag en leren op die manier weer van elkaar. Nog meer kennis opdoen? Ook het bedrijfsleven vind je er volop terug.

Onderdeel van ROC A12

Technova College in Ede is onderdeel van ROC A12. Technova College telt 1500 studenten, ruim 100 medewerkers en 35 opleidingen. Het opleidingsaanbod bestaat uit voltijd en deeltijd (mbo)-opleidingen in de richtingen Bouwkunde, Motorvoertuigentechniek, Mechatronica, Media & ICT en Beeld & Geluid.


Adresgegevens

Technova College geeft o.a. opleidingen in:
  • Ede

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Technova College' of maak gebruik van onderstaande gegevens: