Techniek College Rotterdam

MAAK HET MET TECHNIEK

Wij zijn dé mbo-school voor mensen die het willen maken. Onze ogen zijn gericht op de toekomst. Zo blijft ons onderwijs relevant. We zetten ons in voor kwalitatief hoogwaardig en aansprekend onderwijs. Met moderne onderwijsfaciliteiten en locaties waar techniek tot leven komt. Goed geschoold technisch personeel, daar zorgen we voor.

SAMENWERKINGSSCHOOL

In 2016 besloten Albeda en Zadkine hun krachten te bundelen. Samen begonnen ze de samenwerkingsschool Techniek College Rotterdam. Eén school waarin we toonaangevend en innovatief technisch onderwijs geven in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Ons onderwijs is afgestemd op de vraag vanuit het bedrijfsleven en de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Dat doen we niet alleen, maar samen met honderden bedrijven in de regio. Op die manier heb jij een grotere kans op een succesvolle carrière in de technische sector.


Adresgegevens

Techniek College Rotterdam geeft o.a. opleidingen in:
  • Rotterdam
  • Schiedam
  • Schoonhoven

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Techniek College Rotterdam' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Schiedamseweg 245

3087 CC Schiedam