Curio

Curio is de naam

Samen naar een mooie toekomst.

ROC West-Brabant staat voor grote doelen. Daarbij hoort vernieuwing en verandering. We vinden dat belangrijk omdat wij hiermee onze leerlingen het beste onderwijs kunnen bieden. We zetten een extra stap. Vanaf nu heten wij Curio.
Onder de nieuwe naam voelen wij ons vrij om ook onze persoonlijkheid en onze manier van werken te vernieuwen. We gaan voor 2 doelen: jou laten groeien en onze opleidingen steeds beter maken.

Nieuwsgierig

Onze doelen bereiken we met verandering en vernieuwing. En dat begint meestal met nieuwsgierig zijn. Wij willen weten hoe het anders kan. Of hoe het beter kan. Of waarom we iets doen. Zo werken we iedere dag aan onze scholen en de lessen die Curio aanbiedt. Stel ons jouw vragen en stel jezelf ook nieuwsgierig op. Dan haal je het beste uit jouw mbo-opleiding.

Talent in de regio

Al onze locaties en opleidingen zijn uniek. Onze naam verbindt, maar Curio wordt niet één grote organisatie. We geloven in maatwerk en weten dat het mbo heel belangrijk is voor ons land. Met goede opleidingen zijn we het startpunt van talent in de regio. We helpen bedrijven aan goede medewerkers. En we helpen jou aan genoeg kennis voor een leuke baan.


Adresgegevens

Curio geeft o.a. opleidingen in:
  • Breda
  • Roosendaal
  • Bergen op Zoom

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Curio' of maak gebruik van onderstaande gegevens: