Aventus Horeca & Facilitair

Horeca & Facilitair iets voor jou?

Als het in je zit om gasten het elke dag weer naar de zin te maken en van dienst te zijn, dan is een opleiding binnen de sector Horeca & Facilitair van Aventus iets voor jou. Zodra je een baan hebt in de horeca, dan kun je breed bezig zijn, of juist heel specifiek. Welk vak je ook kiest in de horeca, je moet zelfstandig zijn. In deze branche werk je met je hoofd en handen en moet je laten zien dat jij een doorzetter bent. Samen met je collega’s zorg je dat je gasten hun vrije tijd plezierig doorbrengen. Een teamspeler moet je dus ook wel zijn. Je vindt het geen bezwaar om in de avonduren, de weekenden en feestdagen te werken.

Zoals de naam al aangeeft, kun je binnen het domein Horeca & Facilitair ook kiezen voor een opleiding in de facilitaire dienstverlening. Kies je hiervoor, dan volg je één van de breedste opleidingen binnen het mbo. De inhoud van de opleiding is dan ook niet in een paar woorden weer te geven. Door het allround karakter van de opleiding ben je heel breed inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Facts over de opleidingen Horeca & Facilitair //

  • Niveau 2, 3 en 4
  • BOL / BBL
  • Locatie: Apeldoorn

Adresgegevens

Aventus Horeca & Facilitair geeft o.a. opleidingen in:
  • Apeldoorn

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Aventus Horeca & Facilitair' of maak gebruik van onderstaande gegevens: