ROC A12

COG is een mbo-opleider in de regio Arnhem, Velp, Ede en Veenendaal.

COG groeit met je mee. Op de scholen van COG worden zo'n 100 mbo-opleidingen gegeven. Al op de (v)mbo-scholen Het Perron en Leerpark Arnhem kunnen leerlingen starten met een mbo-opleiding die vanuit de mbo-scholen van COG wordt verzorgd. De reguliere mbo-opleidingen kunnen studenten volgen op Astrum College, Dulon College en Technova College. En ook voor volwassenen zijn er legio mogelijkheden aan BBL-opleidingen en avondopleidingen. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie cursussen, maar ook vavo. Ruim 6.000 studenten volgen bij ons een opleiding, op verschillende niveaus, in voltijd of deeltijd.

COG heeft de afgelopen jaren toegewerkt naar een andere structuur. Onder de paraplu van COG profileren de locaties zich op eigen wijze, met een eigen naam en een eigen logo. Het doel is het kleinschalige karakter van het onderwijs te benadrukken, de betrokkenheid van studenten bij de school te vergroten en de relatie met de omgeving te versterken.

COG, Astrum College, Dulon College, Technova College, Het Perron en Leerpark Arnhem vallen onder de stichting COG.


Adresgegevens

ROC A12 geeft o.a. opleidingen in:
  • Arnhem
  • Ede
  • Veenendaal

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC A12' of maak gebruik van onderstaande gegevens: