ROC A12

Bij ROC A12 kun je terecht voor een breed aanbod van mbo-opleidingen in voltijd en deeltijd. En tevens voor cursussen, (maatwerk)trainingen en opleidingen afgestemd op bedrijfsleven en (zorg)instellingen.


ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met vestigingen in o.a. Ede, Velp en Veenendaal. Door het ruime aanbod is er altijd een opleiding bij jou in de buurt.

Hoewel de gebouwen van ROC A12 groot zijn, merk je daar als student weinig van. De colleges zijn onderverdeeld in een aantal afdelingen met een eigen vertrouwde en herkenbare sfeer.
De gebouwen zijn uitgerust met moderne faciliteiten, zoals computerlokalen, kantoorsimulatieplaatsen, een mooie aula, grote studiecentra waar je een goed geoutilleerde bibliotheek en mediatheek vindt en waar je gebruik kunt maken van diverse informatiedragers. De colleges zijn tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer.

ROC A12 heeft goede banden met het regionale bedrijfsleven en verzorgt praktijkgerichte onderwijsprogramma's. Op basis van met het bedrijfsleven ontwikkelde beroepsprofielen is vastgesteld welke kwalificaties jij als afgestudeerde mbo’er moet hebben om in de beroepspraktijk goed te kunnen functioneren. Daardoor bieden de opleidingen uitstekende kansen op de arbeidsmarkt. Veel van onze studenten vinden dan ook gemakkelijk een baan, vaak bij één van de stagebedrijven waar zijn hun beroepspraktijkervaring (stage)opdeden. Ook is een solide basis gelegd voor verdere studie bijvoorbeeld in het hbo.

ROC A12 verzorgt beroepsopleidingen (mbo) op de volgende colleges:


Adresgegevens

ROC A12 geeft o.a. opleidingen in:
  • Arnhem
  • Ede
  • Veenendaal

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC A12' of maak gebruik van onderstaande gegevens: