Regio College

Het Regio College is een regionaal opleidingencentrum (roc) met hoofdlocaties in Zaandam en Purmerend. Daarnaast maken wij gebruik van een locatie in Heerhugowaard en in Edam.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan opleidingen en cursussen; voor jongeren die een vak willen leren, voor volwassenen die zich willen bijscholen en voor nieuwkomers die zich voorbereiden op een plek in de Nederlandse samenleving. Daarnaast verzorgt het Regio College gericht (bij)scholingsprogramma’s voor werknemers van bedrijven en instellingen.

Als leerling in het middelbaar beroepsonderwijs word je op het Regio College deelnemer genoemd. In totaal staan bij het Regio College ongeveer 7.500 deelnemers en cursisten ingeschreven. Daarnaast werken er ook nog circa 650 personeelsleden.

Een grote school? Welnee! Het onderwijs wordt op meerdere locaties gegeven, zowel overdag als ’s avonds. Bovendien is het opleidingenaanbod onderverdeeld in diverse afdelingen en opleidingen. Hierdoor heb je als deelnemer vooral te maken met de deelnemers en docenten van je eigen opleiding en afdeling. Tegelijkertijd kun je echter wél profiteren van alle faciliteiten waarover zo’n groot opleidingencentrum als het Regio College beschikt.

We bieden ongeveer 150 opleidingen aan op het gebied van techniek en technologie, economie, toerisme, recreatie en sport, handel en uiterlijke verzorging, gezondheid en zorg, welzijn en onderwijs, en volwasseneneducatie.

Het Regio College heeft locaties in Zaandam, Purmerend, Edam (alleen Bouw-, hout- en afwerkingstechniek) en Heerhugowaard (alleen Infratechniek). Kijk op onze website voor een uitgebreide routebeschrijving.

Adresgegevens

Regio College geeft o.a. opleidingen in:
  • Heerhugowaard
  • Purmerend
  • Zaandam

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Regio College' of maak gebruik van onderstaande gegevens: