ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam - Podium voor talent

Iedereen heeft talent. Daarom staat bij het ROC van Amsterdam(ROCvA) jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om dit talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij.

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) heeft negen MBO Colleges: in Amsterdam, Hoofddorp, Amstelveen en Hilversum. Elk MBO College biedt verschillende beroepsopleidingen aan die goed bij elkaar passen. Elke opleiding heeft een herkenbare plek met een eigen sfeer binnen het schoolgebouw. Het ROCvA werkt nauw samen met het bedrijfsleven, zodat je stage kunt lopen bij bedrijven in de omgeving of bij bedrijven die zijn gehuisvest binnen een MBO College.

Waar ben je goed in?

Met onze Talent Planner ontdek je wat jouw talent is en welke mbo-opleiding daarbij past. Of jij nu goed bent in een keuken, op een kantoor of een kinderdagverblijf. Maak je eigen TalentPlan: test jezelf, ontdek wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Ga naar onze website voor de Talent Planner!

Bekijk de video


Adresgegevens

ROC van Amsterdam geeft o.a. opleidingen in:
  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Diemen

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC van Amsterdam' of maak gebruik van onderstaande gegevens: