Summa College

(voorheen ROC Eindhoven)

Haal het beste uit jezelf bij het Summa College

Het Summa College bestaat uit 26 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en heeft ruim 15.000 studenten. We bieden meer dan 300 beroepsopleidingen in verschillende leerwegen en op verschillende niveaus. Je krijgt actieve, persoonlijke begeleiding. Dankzij de betrokkenheid van je docenten en door de goede sfeer op onze scholen voel je je snel op je plek. Met een passende opleiding brengen we je zo op de juiste bestemming.

Samenwerking met bedrijven in de Brainport Regio en daarbuiten

Onze docenten maken het verschil. In onderwijsteams zijn zij gezamenlijk verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs. Als grootste leverancier van vakmensen op mbo-niveau in de regio Brainport Eindhoven werken we hecht samen met bedrijven en instellingen.

Voor alle leeftijden

Iedereen die zijn talenten wil ontwikkelen, is van harte welkom. Ongeacht leeftijd. Wij geloven dat mensen die succesvol zijn in werk en privéleven zich blijven ontwikkelen. Daarom leveren we ook maatwerk aan bedrijven.


Adresgegevens

Summa College geeft o.a. opleidingen in:
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Veldhoven

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Summa College' of maak gebruik van onderstaande gegevens: