MBO College Airport (ROC van Amsterdam)

Professional in de luchtvaart

Sleutelen aan vliegtuigen. Als luchthavenbeveiliger zorgdragen voor de veiligheid. Stewarde(ess) zijn bij een grote luchtvaartmaatschappij. De luchthaven schoon en netjes houden. Of zorgend dat vracht per truck en vliegtuig op tijd op de plaats van bestemming komt. Zie jij jezelf wel werken in een van deze banen? Dan is een luchthavengerichte opleiding bij MBO College Airport echt iets voor jou.

Waarom een luchthavenopleiding op het ROC van Amsterdam?

We hebben 20 jaar ervaring in luchthavengericht onderwijs en bieden een breed aanbod aan luchthavenopleidingen. Onze school staat op een centrale plek dicht bij Luchthaven Schiphol, de grootste leverancier van stageplaatsen. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. We hebben goede samenwerkingsverbanden met bekende (stage) partners zoals TUI, KLM, de Koninklijke Marine, de Koninklijke Luchtmacht en Luchtvaart College Schiphol. Kortom: alle ingrediënten om een professional in de luchtvaar te worden!

Wat is het ROC van Amsterdam?

Het ROC van Amsterdam is het grootste Regionale Opleidingen Centrum in ons land met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. We zijn één van de grootste 'community colleges' in Europa.

Het ROC van Amsterdam biedt je de meeste beroepsopleidingen in de regio. Van eerste monteur, horecaondernemer, juridisch dienstverlener tot verpleegkundige of ICT-er, we hebben het voor je in huis.

Naast middelbaar beroepsonderwijs verzorgen we opleidingen in het volwassenenonderwijs en in het VMBO. Voor jongens en meisjes en mannen en vrouwen, voor parttime, fulltime, in combinatie met een baan, dan wel naast de zorg voor een gezin.

Onze kerntaak is het verzorgen van een groot aanbod van reguliere en private opleidingen, die samen met werkgevers tot stand zijn gekomen. Deze willen we onderling zo op elkaar laten aansluiten, dat deelnemers daarmee hun loopbaan kunnen vormgeven, tot desgewenst in het HBO.

Een goede combinatie van theorie en praktijk

Het ROC van Amsterdam werkt nauw samen met tal van bedrijven en instellingen in Amsterdam en omgeving. Daar doe je de nodige werkervaring op. Zo kun je er zeker van zijn dat je opleiding aansluit op de praktijk. Bovendien kom je er snel achter of je de juiste keus hebt gemaakt.

Kortom: het ROC van Amsterdam is jouw link naar de toekomst!

Bekijk de video


Adresgegevens

MBO College Airport (ROC van Amsterdam) geeft o.a. opleidingen in:
  • Amsterdam
  • Hoofddorp

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'MBO College Airport (ROC van Amsterdam)' of maak gebruik van onderstaande gegevens: