ROC West Brabant - Vitalis college

Maak jij het verschil?

Het zit in je bloed, je genen. De wil om een ander goed te laten voelen. Herken je het? 'Meerwaarde bieden in de maatschappij', noemen we dat. Bij alle opleidingen van het Vitalis college draait het er juist om die meerwaarde te bieden voor een ander. Om het verschil voor mensen te maken. Met jouw specialisme, maar soms ook door de bundeling ervan met die van anderen.

Vitalis college biedt MBO- opleidingen waarbij dienstverlening en zorg centraal staan. Beroepsopleidingen die aansluiten bij de praktijk en inspelen op ontwikkelingen in de maatschappij. Daarom vind je in ons college een belevingswereld die dicht grenst aan de praktijk.

Wij leiden op voor de beroepssectoren:

  • Mode
  • Uiterlijke Verzorging
  • Veiligheid
  • Zorg en Welzijn

Meer voor elkaar

Uiteenlopende opleidingen met één gezamenlijk doel: Meer voor elkaar betekenen.

Het onderwijs binnen ons college biedt je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Door je open te stellen voor anderen en kennis en ervaringen met elkaar te delen, groei jij als persoon. En als je zelf sterk bent, kan je het verschil voor een ander ook écht maken!
Vitalis college. Meer voor elkaar.

Ontdek onze colleges

ROC West-Brabant omvat acht colleges die sterk zijn in goed een aantrekkelijk vmbo en mbo onderwijs en educatie in West-Brabant. De colleges zijn de zelfstandige pijlers onder het ROC; ze hebben hun eigen specialisme en een sfeer die past bij hun opleidingen. Dit zijn ze:


Adresgegevens

ROC West Brabant - Vitalis college geeft o.a. opleidingen in:
  • Breda

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC West Brabant - Vitalis college' of maak gebruik van onderstaande gegevens: